top of page
36692608_402135670308516_5555075765382414336_n(1).jpg

PARTURI-KAMPAAJA MERI

Moikka!

Olen Studio MeriCamillan parturi-kampaaja Meri. Vuosia hiuksien parissa työskennellessä on kertynyt kymmenen ja tulee varmasti vielä monta kymmentä lisää.
Hiuksien laitossa minulle on erittäin tärkeässä roolissa taidon ja näkemyksen lisäksi myös käyttämäni tuotteet. Siitä tuleekin Studion slogan "Cruelty free beauty care". Käytämme siis ainoastaan tuotteita, joiden valmistuksessa ei ole mitään tekemistä eläinkokeiden kanssa. Osa tuotteista on myös täysin vegaanisia ja väreistä löytyy ammoniakitonta, hajusteetonta ja PPD-vapaita vaihtoehtoja.


Prioriteettinäni hiusten laitossa on myös hiusten toimivuus arjessa, hiuksen pitäminen hyvässä kunnossa ja ennen kaikkea - sopivuus kantajalleen!

Rakastan tehdä hiuksissa muodonmuutoksia! Uusi tyyli piristää aina kantajaansa, mutta jos sopiva tyyli on jo löytynyt, päivitämme sen tarpeittesi mukaan.

Lämpimästi tervetuloa!💕

Henkilökunta: About Us
20190831_151117.jpg

HIEROJA EEVA

Moi!
Olen Eeva, olen toiminut hierojana Kaustisella vuodesta 2011 ja nyt tiet toivat Tampereelle. Hierontatyylini on napakan pehmeä sekoitus klassisen ja urheiluhieronnan otteita sekä kaustislaisen jäsenkorjauksen oppeja. Lisäksi osaamiseeni kuuluu intialainen päähieronta, aromahieronta sekä perinteinen suomalainen kuppaus. Lokakuussa olin myös ammentamassa lisätaitoja Voice Massage-koulutuksesta.

Ajat ovat nyt varattavissa Timma-ajanvarausjärjestelmässä, Studio Mericamilla Eeva

Lämpimästi tervetuloa hoitoihin!

Henkilökunta: Mission & Values
bottom of page